Деца показаха умения в първата Панорама на спорта във Враца

Деца показаха умения в първата Панорама на спорта във Враца

„Спортът е здраве, дисциплина и красота. Пожелавам успех на участниците в първото издание на Панорама на спорта, а събитието да се превърне в традиция“. Това каза при откриването на спортното изложение във Враца заместник-кметът „Здравеопазване и образование“ - Петя Долапчиева.

Събитието събра десетки деца от 14 клуба, които демонстрираха уменията си в съответната дисциплина. В рамките на спортната проява участие взеха състезатели по тенис на маса, шахматисти, гимнастици, кикбоксьори, футболисти, баскетболисти, лекоатлети, волейболисти и колоездачи. В Панорамата бе представена работата и на делтапланеристи, състезателите по автомоделизъм и танцьори от клуб „Харизма тийм“.

В първото издание на Панорама на спорта присъстваха младши експертът в Министерството на младежта и спорта - Мария Георгиева, общински съветници, треньори.

Форумът, който се проведе на площад „Христо Ботев“, се организира от Община Враца, в партньорство с Министерството на младежта и спорта. Целта на спортното изложение е клубовете от града да представят дейността си и да популяризират своята дисциплина.


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17


2020-10-03 13:36:14