Кмет инициира дарителска кампания в помощ на Сияна

Кмет инициира дарителска кампания в помощ на Сияна

Община Криводол се включва в дарителската кампания в подкрепа на 4-годишната Сияна от Враца. Тя ще се проведе до 26 септември. Инициативата да се помогне на детето е на кмета Христо Доков. Дарителски кутии са разположени в сградата на община Криводол, в трите магазина на КООП, в хранителния магазин на гарата, в заведението на жп гарата и в магазин Бенгазии.

Сияна от Враца е само на 4 години, но животът вече я е изправил пред тежко изпитание. В началото на тази година е диагностицирана със злокачествено образувание на бъбрека с разсейки в цялото тяло. След премината операция туморът е отстранен заедно с целия ляв бъбрек, но не след дълго се завръща отново. Състоянието ѝ в началото на август рязко се влошава, заради агресивността на заболяването, единственият шанс за подобрение е СПЕШНО ЛЕЧЕНИЕ в Израел. Сумата, която трябва да се събере, е непосилна за семейството – 300 000 евро. Нека да помогнем на едно дете да оздравее и изживее пълноценно и щастливо детство.

Призоваваме всеки, който има възможност, да дари, или по нейната банкова сметка: BG34 UNCR 7000 1524 1305 82;  BIC (SWIFT) UNCRBGSF

SIYANA LYBOMIROVA EMILOVA; СИЯНА ЛЮБОМИРОВА ЕМИЛОВА или в дарителските кутии разположени в град Криводол.
2020-09-16 14:47:37