Обновиха детската градина в Бреница

Обновиха детската градина в Бреница

Кметът на община Кнежа Илийчо Лачовски и началникът на РУО-Плевен Албена Тотева прерязаха днес лентата на санираната детска градина в с. Бреница. Тя бе обновена по проект "Красива България" по мярката за подобряване на социалната инфраструктура.

В изпълнение на ремонтните дейности бе извършено цялостно саниране на сградата, като се подмени старата дървена дограма с нова от PVC, беше положена топлоизолация на стените и покривната плоча, подменена е покривната конструкция, както и улуците и водосточните тръби. След ремонта детската градина е и с изцяло нова осветителна инсталация от LED осветителни тела.

"Изключително съм горд, че с този проект успяхме да осигурим на децата в Бреница комфорт и по-добри условия за обучение и развитие. Убеден съм, че средствата, които влагаме в насока подобряване на учебно-материалната база в училищата и детските градини в нашата община, са най-добрата инвестиция!

Използвам случая да изкажа своите благодарности към целия екип на Общинска администрация и към изпълнителите на проекта за добре свършената съвместна работа, както и за отличната комуникация, която имахме по време на ремонтните дейности!

На колектива на ДГ „Детска планета” желая много положителни емоции, лични и професионални успехи! Вярвам, че заедно ще продължим да работим за по-доброто", заяви в словото си кмета на общината Илийчо Лачовски.

Това е поредното детско заведение, обновено от амбициозния екип, с идеята младите поколения на Кнежа да се обучават в съвременни условия.


сн.1
сн.2
сн.3


2020-09-11 16:26:14