С песенен фестивал стартира панаирът в Бяла Слатина

С песенен фестивал стартира панаирът в Бяла Слатина

Общински песенен фестивал на клубовете на пенсионера и инвалида постави началото на „Панаирни дни 2020“ в Бяла Слатина. Единадесет  певчески групи се включиха в тазгодишното издание на фестивала.

Повече от два часа продължи превърналото се в традиция по време на панаирните дни събитие, в което присъстващите имаха възможност да чуят и се позабавляват с  познати и обичани изпълнения от новопостроената сцена в местността „Лесопарка“.

Заместник-кметът „Хуманитарни дейности и интеграция“- Боряна Петкова, прочете поздравителен адрес от името на кмета.

„За мен е изключително удоволствие от името на кмета на общината инж. Иво Цветков и лично от свое име да  Ви поздравя с „добре дошли“ за поредна година на традиционния Общински песенен фестивал на клубовете на пенсионера и на инвалида, който е част от панаирната програма на нашия град.

Днес е  празник за Вас- хората, които не жалите време и сили, за да работите за запазването на българските традиции и култура. Вие изпълвате със съдържание  празниците на другите и за Вас, самодейци  най-голямата награда са аплодисментите и радостта в очите на хората!

Поздравления за неугасващият Ви ентусиазъм, за неизчерпаема енергия, с която правите по-красив и ведър делника на хората от нашата община- с песен, музика и слово. Всички Вие заслужавате нашето уважение и възхищение. Бъдете здрави, позитивни и все така активни в желанието си за изява!

 
2020-09-10 13:47:33