Сръбски изпълнител пя на панаира в Кнежа

Сръбски изпълнител пя на панаира в Кнежа

 

Мащабен концерт бе организиран от Община Кнежа по повод панаира на града. Съботната вечер на сцената, в парка пред местната администрация, се качиха десетки изпълнители, които обраха овациите на всички присъстващи.

Концертът беше открит от малките таланти от школите по музика и танци в НЧ „Борба 1896”.

Прекрасните дами от група „Петък вечер” отправиха музикален поздрав към любителите на руската музика.  Артистите от „FIRETER” показаха как огънят се превръща в изкуство с невероятно огнено шоу. Мартина, която до скоро бе част от група „ICE cream”, изпя популярни сред младежите хитове, както и свири на китара пред хилядите зрители на концерта. След нея на сцената се качи Пламена, чиито корени и детство са свързани с Кнежа. Тя изпя златни български хитове, поп и популярни фолк парчета.

Кулминацията на вечерта бе сръбската звезда Емир Джулович, който изпя най-големите си хитове и приповдигна настроението на многобройната публика в парк „Ахтирка”. Изпълнителят е сред най-нашумелите в момента в западната ни съседка. Има дует и с българска поп фолк изпълнителка. Кулминацията на празника бе пищна заря. Кметът на Община Кнежа Илийчо Лачовски пожела на всички граждани и гости здраве, късмет и благополучие.
2020-08-31 15:05:04