Сръбска звезда ще пее на панаира в Кнежа

Сръбска звезда ще пее на панаира в Кнежа

В Кнежа ще честват традиционния панаир, добрата новина съобщи кметът Илийчо Лачовски. Той издаде в аванс част от програмата, като голямата изненада за музикалните фенове ще е гостуването на сръбския изпълнител Емир Джулович.

„Както винаги сме подготвили поредица от спортни мероприятия и концертни прояви. Събитията стартират седмица по-рано, специално за футболните фенове, с турнир на малки врати, който е част от "Проект 2020" на БАФМ. Той ще се проведе от 22 до 23 август на стадион "Мизия", където очакваме всички футболни запалянковци.

В периода 24-27 август пък може да се включите в турнирите по белот, джаги, билярд и тенис на маса, които всяка година се радват на все по-голям интерес!

Ще продължим с традиционния турнир по ловна стрелба от 28-ми до 30-ти август на Стрелбището в Кнежа, а на 29-ти август Ви очакваме в Конната база на Турнира по прескачане на препятствия.

Грандиозен концерт Ви очаква в съботната вечер – Martinna, Пламена и големия сръбски изпълнител ЕМИР ДЖУЛОВИЧ ще се погрижат за Вашето добро настроение. А междувременно гостите и жителите на Община Кнежа ще станат свидетели на атрактивен стрийт парад и огнено шоу, представено от „FIRETER”. Участие в програмата ще вземат и най-малките таланти на Кнежа – вокални и танцови състави от НЧ „Борба – 1896”. Заповядайте, за да си припомним какво е да се забавляваме заедно“, каза кметът Лачовски.

 
2020-08-12 10:25:02