Със стилно тържество отбелязаха годишнина на Мизия

 Със стилно тържество отбелязаха годишнина на Мизия

Своят 50-годишен юбилей отбеляза Мизия. Официалното честване се проведе снощи в града. Гости на празника бяха депутатът Красен Кръстев, врачанският губернатор Малина Николова и др.

Областният управител честити празника на всички жители на Мизия и ги увери, че като представител на изпълнителната власт на Р България, Мизия може да разчита за развитието си на правителството на Бойко Борисов, чийто приоритет е развита и икономически стабилна Северозападна България.

Поздравителен адрес до гражданите на Мизия изпрати и министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, която увери обществеността, че в нейно лице Мизия има приятел и може да разчита на помощ и подкрепа.

Кметът на община Мизия Валя Берчева поздрави жителите и гости на града, по случай юбилея.

„Надеждата е сън наяве и аз съм убедена, че Мизия се нуждае от своя нов Ренесанс. Бих искала да изградим бъдещите дни на Мизия с надежда, разум, творческо въображение, решимост и много любов помежду ни. Скъпи съграждани, водена от мечтите за утрешния ден, желая на всички ви здраве, хармония, устойчиво бъдеще и благоденствие! Бог да пази Мизия!”, заяви в приветственото си слово Валя Берчева.

На тържествената сесия на Общински съвет кметът връчи плакети и почетни грамоти на отличените с приза “Почетен гражданин” на гр. Мизия. Отличени бяха и изявени граждани, спортисти и деца, за приноса им към развитието и прославянето на града.

Кулминацията на празника бе концерт на трио “Тенорите” и пищна заря.

 

 


1
2
3
4
сн.6
сн.7


2020-07-31 11:15:13