Наградиха победителите от фотоконкурса „Пъстър Великден”

Наградиха победителите от фотоконкурса „Пъстър Великден”

Победителите от първия фотоконкурс „Пъстър Великден” бяха наградени днес на специална церемония в Кнежа. По регламент победители станаха децата, чиито снимки събраха най-голям брой харесвания от аудиторията.

В първа възрастова група на първо място бе класиран 10-годишният Илиян Бановски от ОУ „Христо Ботев” в с. Бреница. Втора награда взе Виктор Койнарски на 7 години от ОУ „Васил Левски” от Кнежа. На трето място е класирана 6-годишната Жулиета Македонска от ДГ „Мечо Пух” от Кнежа.

Победител във втора възрастова група стана Беатриса Никова от ОУ „Васил Левски” в Кнежа. Втори стана Нели Съркьова, а на трето място бе класирана Зорница Кьосовска. И двете момичета са възпитаници на ОУ „Васил Левски” в Кнежа.

„Въпреки ситуацията, в която се намираме, успяхме да съхраним празничния си дух и да покажем, че с доза креативност и желание, забава има навсякъде. Това е първият по рода си за Община Кнежа онлайн конкурс, а резултатите са - над 40 участници, десетки красиво боядисани яйца и хиляди харесвания.”, заяви кметът на Кнежа Илийчо Лачовски.

 


1


2020-04-27 15:23:06