Община Мездра получи автомобил за безвъзмездно ползване по време на извънредното положение

Община Мездра получи автомобил за безвъзмездно ползване по време на извънредното положение

Търговският представител за регион Враца на марките „Renault“, „Dacia“ и „Nissan“ - „ТИТ“ ООД, предостави на Община Мездра лек автомобил „Dacia Logan“ за безвъзмездно ползване по време на извънредното положение в страната. Дарението е част от националната инициатива на вносителя „Renault Nissan България“ ЕАД, който предостави повече от 20 автомобила за нуждите на общините у нас по осигуряване на храна, медикаменти и дезинфектанти за нуждаещите се хора.

Ключовете на новата придобивка връчи Ваньо Иванов, директор „Продажби“ в „ТИТ“ ООД - Враца. Получи ги кметът Иван Аспарухов, който благодари на фирмата дарител, че помага на Община Мездра в такъв важен момент, когато предстои реализирането на проекта за „кухня майка“, в която ще се приготвя храна за потребителите на социалните услуги „Топъл обяд“ и „Патронажна грижа“.

Автомобилът ще остане на разположение на Община Мездра до 15 май, с възможност за удължаване на периода за ползване при промяна в срока на извънредното положение.

Освен на Община Мездра, наскоро оторизираният дилър на „Рено Нисан България“ предостави два автомобила за безвъзмездно използване до края на извънредното положение на Община Враца.

От този жест на подкрепа вече се ползват общините Столична, Благоевград, Варна, Монтана, Плевен, Стара Загора, Хасково, Димитровград, Казанлък, Горна Оряховица, Асеновград, Смядово и др. С предоставянето на местните администрации на автомобили за безвъзмездно ползване „Рено Нисан България“ изразява своята ангажираност към трудностите, през които преминава цялото ни общество. Дарението се осъществява чрез Националния логистично-координационен щаб и със съдействието на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ).
2020-04-21 16:15:37