Заводите на SEBN-BG в Мездра и Карнобат остават затворени до 12 април

Заводите на SEBN-BG в Мездра и Карнобат остават затворени до 12 април

Заводите на SEBN-BG в Мездра и Карнобат остават затворени до 12 април, включително

Ръководството на “СЕ Борднетце - България“ ЕООД реши да удължи с една седмица временното преустановяване на работа на заводите за производство на автомобилни компоненти в Мездра и Карнобат. Така вместо до 5 април, двете локации ще останат затворени до 12 април 2020 г. (включително).

Решението е взето, предвид епидемиологичната обстановка в страната, обявеното извънредно положение в Република България и удължаване периода на временното спиране на производството в заводите на клиентите на компанията. Планираното към момента възобновяване на работа на двете локации е 13.04.2020 г. (понеделник).

Ето пълният текст на съобщението от “СЕ Борднетце - България“ ЕООД, публикувано на официалната страница на компанията във facebook:

„!ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

Уважаеми колеги,

Информираме Ви, че предвид епидемиологичната обстановка, обявеното с решение на Народното събрание извънредно положение в Република България и удължаване периода на временното спиране на производството в заводите на нашите клиенти, неработният период за „СЕ Борднетце - България“ ЕООД, локация Карнобат и локация Мездра, се удължава до края на календарна седмица 15.

Планираното към момента възобновяване на работа и за двете локации е на 13.04.2020 г. (понеделник).

По отношение на нуждата от индивидуални работни графици, работниците и служителите могат да се обърнат към преките си ръководители.

Бъдете здрави!“
2020-03-31 17:18:45