Кмет даде интересно предизвикателство на съселяните си

Кмет даде интересно предизвикателство на съселяните си

Кметът на Моравица Росен Ценов отправи предизвикателство към жителите на селото. През социалните мрежи, той призова хората да проявят креативност и докато отмине домашната карантина, в свободното си време да направят цветарници, детски съоръжения и изобщо неща от подръчни материали, с които като отмине кризата с коронавируса да бъде разкрасен облика на Моравица.

„Ние селяните сме в пъти по-привилегировани от гражданите, защото имаме къщи с дворове и градини, които в тези тежки дни са много по-комфортни за живеене. Предлагам Ви да запълним свободното си време с нещо полезно и приятно, на което след някой друг месец ще имаме удоволствието да се радваме и ценим. Ще направим нещо като предизвикателствата в социалната мрежа, само че няма да се предизвикваме виртуално, а реално. Давам няколко идеи като старт, за да разберете за какво предизвикателство Ви казвам и от утре всеки може да предизвиква приятел, който да сътвори нещо! След като преминат тези времена на ограничения и лишения (надявам се на щастлив развой) всички ще съберем изработените от нас детайли и ще направим нашето село едно от най-привлекателните“, призова кметът Росен Ценов.

Управникът качи десетки снимки, с които да провокира въображението на хората.

Идеята му печели все повече съмишленици от селото и не само. Дори хора, които към момента са в друго населено място обещават да се включат от там и след време да донесат творението си.

Кметът пък от своя страна е готов да осигури материали и инструменти, на всеки, който има нужда от такива.


Безброй идеи даде със снимки управникът
Предложенията са креативни


2020-03-25 10:08:12