Йовчо Йовчев е новият заместник-кмет на Община Козлодуй

Йовчо Йовчев е новият заместник-кмет на Община Козлодуй

Йовчо Йовчев е новият заместник-кмет на община Козлодуй официално от днес. Това обяви сутринта, на заседание на общинския оперативен щаб, кметът на общината, Маринела Николова.
Г-н Йовчев е строителен инженер, дипломиран магистър по специалност „Хидротехническо строителство” във Висшия институт по архитектура и строителство (ВИАС), гр. София.
Започнал е кариерата си като проектант на хидротехнически съоръжения и производствени сгради към НИППИЕС „Енергопроект” – гр. София. В АЕЦ „Козлодуй” е работил като ръководител група „Постоянен авторски надзор” на техническото водоснабдяване на АЕЦ „Козлодуй”, главен проектант, експерт Ценообразуване и проектиране в Направление „Капитално строителство и реконструкции”, зам.-ръководител на Дирекция „Инвестиции”, ръководител Управление „Реконструкция и извеждане на I и II блок”.
Заемал е ръководни длъжности в НЕК – Група за управление на проекти „АЕИ”, Козлодуй. Бил е изпълнителен директор на „ВЕЦ Козлодуй” ЕАД и „Виадукт – 99” ЕООД. Последната длъжност, която е заемал преди да се пенсионира, е ръководител сектор „Полеви дейности” към Държавно предприятие „Радиоактивни отпадъци”, гр. Козлодуй.
Йовчо Йовчев е доказал се професионалист, с умения и опит. Неговият ресор като заместник-кмет на община Козлодуй ще включва устройство на територията и обществени поръчки.

 
2020-03-16 15:20:21