Кмет призова за спокойствие и отговорно поведение

 Кмет призова за спокойствие и отговорно поведение

За спокойствие и отговорно поведение призова градоначалникът на Козлодуй Маринела Николова. Тя излезе със специално обръщение към съгражданите си.

„Уважаеми съграждани, преди броени минути Народно събрание прие предложението на Министерски съвет за въвеждане на извънредно положение в страната. Всички депутати гласуваха единодушно „за”. Извънредното положение се въвежда от днес, 13.03.2020 г., и ще продължи до 13.04.2020 г.

Призовавам Ви към спокойствие и отговорно поведение. Както каза и премиерът Бойко Борисов, нека бъдем обединени и спазваме дисциплина. Спазвайте стриктно мерките, предприети от правителството, и се отнасяйте със загриженост към ситуацията.

Така заедно можем да се справим с предизвикателствата, възникнали пред нашата община и пред страната. Конкретните мерки, свързани с извънредното положение, очакваме да бъдат определени от Комисиите към съответните министерства.

Ограничете контактите, спазвайте максимална лична дисциплина и хигиена и знайте, че го правите за собственото си здраве и за здравето на близките си!”, казва в обръщението си кметът на Козлодуй Маринела Николова.
2020-03-13 13:25:51