Ученици от Криводол с награда за родолюбива дейност

Ученици от Криводол с награда за родолюбива дейност

Децата от община Криводол, участващи в инициативите на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, се включват в каузата на агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION – „Искам да остана в България“. Те подготвиха есета, с които мотивират и връстниците си да останат в Родината си, а наградите ще бъдат обявени по време на традиционното новогодишно празненство на агенцията на 28 януари.

Преди дни криводолските ученици дадоха пример за родолюбие и чест. Седмокласникът Николай Иванов и осмокласникът Иван Иванов от СУ „Св.св. Кирил и Методий“, които са активисти и в клуба по шах и тенис към МКБППМН, споделят с преподавателите си за намерен камък до р. Въртешница (р. Лева). Заедно с обществения възпитател М.Крумова отиват до реката и установяват, че е ценен артефакт. Със съдействието на „Симекс“ ЕООД експонатът е транспортиран до РИМ – Враца и предаден с акт № 606/17.01.2020 г.

 Освен благотворителна кампания с предмети на любими звезди от сцената и екрана, на събитието ще бъде представен и новият календар на агенцията. Гостите ще бъдат посрещнати от управляващите съдружници – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
2020-01-26 10:37:05