Кмет подари телевизор на родилно отделение

Празнуваха Бабинден в белослатинската болница

С почит и признателност към труда на акушерките, лекарите- гинеколози и на обслужващия персонал, беше отбелязан Бабинден в АГО на МБАЛ Бяла Слатина.

Тържеството започна с традиционния ритуал "поливане" на най-старата акушерка Анета Димитрова. Началникът на отделението д-р Йордан Икономов, благодари на своя задружен и самоотвержен екип за всеотдайността и топлото отношение към пациентите, с което безспорно издигат авторитета на лечебното заведение. Той изказа благодарност на общинското ръководство за наскоро приключилия основен ремонт на отделението и оборудването му с нова апаратура, която ще даде възможност на пациентите на АГО за безплатни прегледи и консултации на място.

Радващо е, че в сравнение с миналата година, в родилното отделение в Бяла Слатина има ръст с около 10% на ражданията.

Гости на събитието бяха народният представител Красен Кръстев, кметът на общината, инж. Иво Цветков, зам.кметът Боряна Петкова,бивши и настоящи колеги.

Инж. Цветков пожела на празнуващите здраве, висок дух и енергия, за нови поводи за заслужено удовлетворение и самочувствие. „Бъдете благословени за труда си, който е свещен и който дарява любов и уют във всеки дом“!, се казва още  в поздравителния адрес на градоначалника.


сн.1
сн.2


2020-01-21 13:48:15