С церемония отличиха най-добрите криводолски пилоти

С церемония отличиха най-добрите криводолски пилоти

За поредна година ръководството на АСК Старт М /Криводол/ награди най-добрите пилоти за изминалата година. година. Това стана на тържествена церемония, организирана от президента на клуба инж. Спас Спасов. Той бе отличен за най-много спечелени титли от кмета на община Криводол Христо Доков.

Иван Сашов Иванов получи първото място в дивизия 1, а втори и трети са Минчо Борисов и Емил Минчев. Пламен Цветанов и Георги Василев получиха призовете в „Дивизия 2”. В „Дивизия 3” със задно задвиждване призьори са Методи Тодоров – Муто, Цветелин Велков и Андрей Колев. Екипажът Валери Димитров – Георги Ставров са наградените в рали спринта, клас НС 3, а Стефан Младенов в дрифта, клас НС 2. На затворен маршрут на писта първото място на Старт М печели Румен Киров следван от Светослав Манастирски.

За поредна година с купи бяха отличени и кметовете, помогнали в организацията на състезанията. Това са Христо Доков /Криводол/ и Светлин Сретениев /Бойчиновци/, както и зам.-кметът на Монтана инж. Диман Георгиев.

„Това са хората, които през годината помагаха на клуба в организацията на кръговете по рали крос в Криводол и Мадан. Убеден съм, че новоизбраният кмет на Криводол – Христо Доков ще продължи добро сътрудничество със Старт М и през 2020 година”, каза инж. Спас Спасов.

„През идната  година АСК Старт М е заявил да проведе три кръга от рали кроса – два на писта „Строител” в Криводол и един на пистата в село Мадан”, съобщи президентът на шампиона и вицешампиона в отборното класиране за 2019 година в рали кроса инж. Спас Спасов.


сн.1
сн.3


2019-12-27 10:20:59