Добрият пример: Коледни ангели пристигнаха в Криводол

Добрият пример: Коледни ангели пристигнаха в Криводол

За втора поредна година хора от различни краища на България се обединяват около каузата „Коледни ангели в Криводол“.  Инициативата е на журналистката и ПР експерт Патриция Кирилова и изследователят Мила Салахи от екипа "Руните говорят", родом от града.

„ Човек не бива да забравя корените си, а най- хубавото е, когато има приятели, които го подкрепят. Това е втората ни подобна акция. Тази година се включиха Вайдин Салахи от Република Северна Македония, Ивелин Михайлов- изп. директор и създател  на най-големия в Европа Исторически парк до Варна, Агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION и Патриция Кирилова, Милена Иванова- собственичка на хотел "Севтополис Медикал и спа", гр. Павел баня, и разбира се екипа "Руните говорят".

Това се случва поради добрите взаимоотношения с новоизбраният кмет на община Криводол Христо Доков и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, обществените възпитатели към нея- Мария Крумова, Геновева Стаменова, Цветанка Христова. Доброто е като  зараза, можем да го предадем  нататък! Благодаря на всички мои приятели!„- коментира за "Враца днес" Мила Салахи.
2019-12-14 08:40:13