Землячество „Кнежица“ се събра в София

Землячество „Кнежица“ се събра в София

Традиционната сбирка на землячество „Кнежица” се проведе в София. В нея се включи кметът на Община Кнежа Илийчо Лачовски.

„За 5-та поредна година имам удоволствието да се срещна и поговоря с нашите съграждани, които живеят в столицата. Заедно обсъдихме случилото се в Кнежа през изминалата година, както и плановете ни за в бъдеще. Радва ме фактът, че дори и далеч от родното място, тези хора се интересуват от живота в Кнежа, запознати са с голяма част от изпълнените ремонтни дейности и проекти в града ни и взеха отношение в дискусията. Така се получи една освен приятна, но и ползотворна среща.
В знак на благодарност, поднесох на проф. Димитър Назърски, който е основният организатор на това мероприятие, ръчно изработен сувенир от г-жа Бисерка Хинкина със снимка на сградата на Общинска администрация, за да носи на него, както и на всички членове на Землячеството, мили спомени за Кнежа“, сподели Илийчо Лачовски.
В края на срещата вокалните групи "Черно и бяло" и "Мелодия" при НЧ "Борба-1896" и "Росна китка" при Клуб на инвалида с. Бреница поздравиха присъстващите със своите изпълнения.
2019-12-02 10:18:36