Остров до Козлодуй стана сцена за сървайвър  

Остров до Козлодуй стана сцена за сървайвър  

 

 

Шоу тип „Сървайвър“ засне на остров Козлодуй в близост до атомната столица звезда от хитовото реалити „Фермата“, научи „Враца днес“. Приключенското шоу ще се излъчи онлайн идния месец и ще покаже как 21 мъже и жени от цялата страна, разпределени в няколко отбора, се впускат в атрактивни надпревари и предизвикателства в условията на студ, мъгла, влага и оскъдица.
„Там, по-средата и между бреговете на България и Румъния те се изправят в тежки битки помежду си и посрещат студените и влажни нощи в палаткови лагери, където температурата пада до 0 градуса. 21 мъже и жени преминаха през ада на съзтезанията. Сблъсък на титани в игри, които не са виждани никъде. Те живяха далеч от цивилизацията в непрогледна мъгла и студ. Хранеха се с това, което спечелиха и оцеляваха помагайки си“, описва първото по рода си приключение на острова продуцентът Димитър Господинов – Гуспа. Той е собственик на агенцията „Maximal Production”, която се наложи като успешен организатор на тийм билдинг игри и преживявания, наред с онлайн реалити от типа „Сървайвър“, което се снима в различна краища на страната и изправя един срещу друг авантюристи със спортен дух.

За феновете на „Фермата“ Господинов остава един от най-емблематичните участници. В предаването той се бореше за наградата с всички сили, за да финансира лечението на сина си, който страда от детска церебрална парализа. За продукцията, заснета край Козлодуй, той казва още, че избраните герои надминали границите на собствените с и възможности „в името на един от най-великите българи, тръгнал по пътя на славна гибел в името свободата на България от тези места на 17 май 1876 година.

Край Козлодуй екипът на Гуспа е заснел епизоди от поредицата “Maximal Evolution”, които ще излъчи онлайн през декември. Самите снимки отнели 4 дни в края на октомври, а идеята се родила при гостуването на Иван, Андрей и Димитър по време на Фестивала на занаятите и изкуствата в Козлодуй през септември. Тогава „фермерите“ проведоха атрактивни игри за малки и големи по време на форума.

За реализацията на новия „сървайвър“ проект екипът  на “Maximal Evolution” получил пълна логистична подкрепа от Община Козлодуй и лично от кмета Маринела Николова. С нейна помощ участниците и служители на продукцията са придвижени до острова, осигурено им е и съдействие за настаняване и приятен престой по време на снимките.

В надпреварата се включил и чисто козлодуйски отбор от петима мъже и жени с капитан – треньорът по каяк и рафтинг Полина Поманова, която според продуцента е „истински звяр в съзтезанията“ и доказва, че жените в България никога не са били слабия пол. Гуспа казва също, че героите от остров Козлодуй са в пъти по-подготвени и атрактивни от някои актуални участници в популярни реалити формати.
2019-11-19 14:00:38