Маринела Николова: Силна съм, уверена съм, ще успея!

Маринела Николова: Силна съм, уверена съм, ще успея!

Новите управници в община Козлодуй днес официално поеха щафетата и обещаха да спазят предизборните обещания и да работят съвестно за развитието на населените места.  „Преди четири години, когато за пръв път влязох в тази зала, бях плаха, но много мотивирана.
Сега стъпвам уверено, познавам проблемите в Козлодуй и всички населени места, познавам хората и техните нужди. Работата, която свършихме за изминалите четири години, даде видими резултати, но занапред ни предстоят още важни проекти в полза на всички жители на нашата община. Сърдечно благодаря на нашите съграждани за огромната подкрепа! Това, че съм избрана за втори мандат за кмет на Община Козлодуй, за мен е изключителна отговорност”. В заключение кметът пожела на всички
здраве и благополучие", заяви старият нов кмет Маринела Николова. От своя страна, областният управител Малина Николова й пожела да работи със същото усърдие. "Подкрепата от правителството е гарантирана!", заяви губернаторът. Наслука на Маринела Николова и общинските съветници пожела бившият председател на козлодуйския парламент Мая Занева.  "Спечелихте двойно повече доверие на изборите, оправдайте го с двойно повече работа!", призова тя.     
2019-11-05 16:15:49