Гергана Маркова с мощна подкрепа в Мраморен

Гергана Маркова с мощна подкрепа в Мраморен

"Ние сме единни в подкрепата за Гергана Маркова, защото тя ще бъде най-добрият кмет на Мраморен. От оставащите няколко дни зависят следващите четири години и Вие решавате какво искате да се случва във Вашето село. Аз съм сигурен, че с подкрепата Ви развитието и подобряването на инфраструктурата в Мраморен ще продължи" Това каза кметът на Враца Калин Каменов по време на среща с жителите на населеното място.
Областният управител на Враца и общински ръководител на ГЕРБ МАЛИНА НИКОЛОВА бе категорична, че Гергана Маркова може да обедини всички хора и да работи за реализирането на техните идеи.
"Нашата цел е да живеете спокойно и младите хора да се върнат по родните си места. Създадени са всички предпоставки това да се случи. Строят се нови заводи, културният живот във Враца е изключително разнообразен, социалните, здравните и образователните услуги се на добро ниво. Ние искаме да работим с хора, които могат да надграждат постигнатото и да предлагат идеи, които идват от Вас. Гергана Маркова има потенциала да е този обединител. Убедена съм, че разумът ще Ви води и ще направите правилния избор в неделя", каза още тя.
Владимир Христов благодари на жителите на Мраморен за подкрепата от името на новоизбраните общински съветници.
„Благодарение и на Вас ПП ГЕРБ има двама човека повече в ОбС – Враца, а в наше лице ще имате необходимата Ви подкрепа. Гласувайте за Гергана Маркова, защото съм сигурен в нейните качества. В нейно лице ще имате най-активния кмет, който ще взема верните решения за Мраморен”, допълни Владимир Христов.
Своята подкрепа за кандидата на ГЕРБ изразиха още досегашният кмет на Мраморен Страхил Цеков и кандидатът на ВМРО Даниел Димитров.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
2019-11-01 09:55:40