Мощна подкрепа за Асен Петров в Згориград

Мощна подкрепа за Асен Петров в Згориград

Кметът на Враца Калин Каменов, председателят на групата на ГЕРБ в ОбС    д-р Иво Ралчовски и представители на СДС, Демократична България, ЗНС и БДЦ подкрепиха кандидатурата на Асен Петров за кмет на с. Згориград на втори тур. В читалището на селото жителите му се бяха събрали под звуците на патриотичните песни на Илия Луков.

„Благодаря за доверието, което ми гласувахте на 27 октомври. Благодарение на всички Вас Враца е областният град с най-висок резултат в цялата страна“, с тези думи се обърна Калин Каменов към събралите се згориграждани. „Важно е да продължим и в Згориград да работим както досега и да постигаме видими резултати“, добави той. По думите му с усилена работа през последните две години Националното сдружение на общините в България е успяло да се пребори от следващия програмен период селата на големите общини, каквато е Враца, да могат да получават финансиране от европейските програми. Това ще реши много проблеми с липсата на канализация, водоснабдяване и недобра инфраструктура и в Згориград.

„Асен Петров и вие можете да разчитате винаги на помощ от мен, моите колеги и от кмета на Враца“, каза д-р Ралчовски.

„Аз искам да работя и през следващите 4 години с Асен Петров. Стопанинът на една къща се познава още от портата. Когато човек влезе в най-градското село в България – Згориград - си казва „Тук има кмет, който работи“. С тези думи подкрепи кандидатурата на Асен Петров Владислава Лакова от Демократична България. Подкрепа за кандидата на ГЕРБ декларира и Анжело Иванов, кандидат за общински съветник на ДБ от селото.

Подкрепа за кандидатурата на Асен Петров изрази и Диляна Давидкова от ЗНС. Тя се ангажира след избирането му за кмет на Згориград да търси от него и Калин Каменов съдействие за проблемите, които избирателите им в селото са поставили.

„Като дясна партия ние решихме още на първи тур да подкрепим Асен, защото той носи отговорност и колкото и да е трудно се справя с всичко в името на Згориград и неговите жители. За втория тур отново ще призовем нашите избиратели да подкрепят Асен Петров“, каза Ирина Иванова от СДС.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на селото и досегашен кмет 3 мандата Асен Петров благодари за подкрепата на съмишлениците си и направи отчет за постигнатото в селото. По думите му най-успешният му мандат дотук е бил именно последния, когато е имал подкрепата на Калин Каменов и правителството на ГЕРБ. В последните 4 години в селото се асфалтираха много улици, изцяло ремонтиран е и пътят от Враца до Згориград, с държавно финансиране беше ремонтирана и залата за борба в Згориград и беше изградено игрище с изкуствена настилка.

На събитието присъстваха и други избрани общински съветници от ГЕРБ, СДС, ДБ и ЗНС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

 
2019-10-31 10:01:30