Обръщение на Тодор Алексиев, кандидат за кмет на Община Хайредин

Обръщение на Тодор Алексиев, кандидат за кмет на Община Хайредин

Преди осем години  ви дадох дума, че няма да  давам празни обещания. Спазих този ангажимент към вас и днес, само за два управленски мандата, община Хайредин, придоби напълно нов облик. Промените към по-добро сe виждат навсякъде. Моето задължение, и това на екипа ми, беше да изградим по-благоприятна среда за живот на жителите. Успяхме, но ни чака още много работа!

Цял живот съм прекарал в  община Хайредин и знам, че за човек се съди по делата му! Познавам всеки един от вас, вашите проблеми. Старал съм се да помагам на всеки и не се притеснявам да ви гледам в очите. В нашата община познавам  всяка една местност и кътче. Във всяко едно село, на всяка една улица зная какво трябва да се прави и извърши. Сигурен съм, че и вие знаете, че ако отново ми гласувате  доверие, аз отново ще бъда кмет на всички!

Гласувайте умно на 27 октомври, с мисъл за себе си, за своето добро. Дайте  доверието си на този, който ви подкрепя и работи за вас. Доказах, че мога! Сега искам отново вашето доверие, за да продължим заедно напред, за да продължим да градим община Хайредин!

Гласувайте за Тодор Алексиев за кмет на община Хайредин с № 68 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
2019-10-25 15:20:28