Калин Каменов в „Сениче”: След два дни трябва да изберем дали да продължим напред или да се върнем назад

Калин Каменов в „Сениче”: След два дни трябва да изберем дали да продължим напред или да се върнем назад

„След два дни, на 27 октомври, предстои да изберем накъде ще се движи Враца. Единият път е напред, другият - назад. Всичко зависи от вас. Ако през последните 4 години сме Ви показали, че можем да вършим работа, изберете нас”. С тези думи се обърна Калин Каменов към жители на ж.к. „Сениче”.

На срещата той представи някои от задачите, включени в управленската му програма за следващите 4 години, които засягат пряко жителите на квартала. „Сениче” се намира в непросредствена близост до новоизграждащите се заводи на МД Електроник и Теклас и за да не минават по пътните артерии до квартала тежки камиони и тирове, ще бъде изградена нова пътна връзка, която да свързва новата икономическа зона с републиканската пътна мрежа. След първите нови автобуси, които вече се движат в града, Община Враца вече е осигурила финансиране на стойност 26 млн. лв. за нови тролейбуси и електробуси, както и обновяване на спирките в града. Има изготвен проект на стойност 3 млн. лв. за ново улично осветление във Враца”, каза още Калин Каменов.

Бяха обсъдени и проблемите с бездомните кучета и доколко новостроящият се приют, който трябва да бъде готов до края на ноември, ще помогне за решаването му. Преструктурирането на БКС е помогнало за по-добрата работа за чистотата и поддръжката на общината, категоричен беше Калин Каменов, но е необходима още работа и засилване на ефективността. „Поддържането на чистотата в града зависи и от всички нас”, добави той. Една от задачите за следващия мандат пък е разширяване на структурата на звено „Инспекторат“ към Общината.

В срещата с жителите на „Сениче” участие взеха и кандидатите за общински съветници д-р Иво Ралчовски, Снежанка Каменова и Христо Илиев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 


1
2


2019-10-25 11:52:41