Красимир Каракачанов: Мирослав Захариев е отговорен, упорит и активен

Красимир Каракачанов: Мирослав Захариев е отговорен, упорит и активен

Красимир Каракачанов – заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, министър на отбраната и председател на ВМРО-БНД изказа своята лична подкрепа за Мирослав Захариев и кандидатурата му за кмет на община Мездра.

„Мирослав Захариев е човекът, който може да поведе община Мездра напред. ВМРО-БНД застана зад неговата кандидатура, защото той е отговорен, упорит и активен човек. Смятам, че с него начело на управлението на община Мездра, може да се постигне много за развитието на общината. Двете управляващи партии – ГЕРБ и ВМРО в лицето на премиера и в мое лице, сме му гласували доверие, защото знаем, че той може да изправи общината на крака и да я нареди до останалите развити общини в тази област. В тази кандидатура са обединени усилията ни, както са на национално ниво. Разчитам, че хората от Мездра ще направят правилния избор и ще го подкрепят!“, каза Красимир Каракачанов. 

Мирослав Захариев благодари за лично изразената подкрепа. „Както съм казвал и преди, управлението на левите в лицето на БСП и на АБВ през последните 25 години днес изправя града ни пред неуредици, отдавна забравени в градовете, ръководени от ГЕРБ. В община Мездра има доста проблеми, които в много от останалите общини са отдавна забравени. Ние останахме на заден план, на фона не само на големите градове, но и на съпоставими с Мездра градове. Не мога да се примиря, искам моделът на управление да се промени”, коментира Захариев.

На срещата присъстваха и областният координатор на ВМРО-БНД за Северозападна България Марин Цветков и председателят на ВМРО-БНД град Мездра и кандидат за общински съветник Тихомир Илчев.

Подкрепа за кандидатурата на Захариев неколкократно изказа и министърът на регионалното развитие и благоустройството и областен координатор на ПП ГЕРБ за област Враца госпожа Петя Аврамова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
2019-10-24 17:28:56