Надежда Йорданова: Да изберем кмет загрижен за хората и Мездра

Надежда Йорданова: Да изберем кмет загрижен за хората и Мездра

Нека на тези избори да изберем кмет, който е загрижен за качеството на живот в община Мездра, за здравето и проблемите на хората, за привличането на инвеститори, за задържането на младите хора в града ни, където да търсят своята реализация и където да участват в обществения живот.

„Казвам се Надежда Йорданова и съм кандидат за кмет на община Мездра.

Родена съм, учила съм, живея и работя  в   община Мездра. Тук живеят моите деца, както и всички мои приятели и колеги.

Двадесет и осем години  моето семейство инвестира в община Мездра. За двадесет и осем години изградихме няколко работещи предприятия. В тях създадохме постоянни над 170 броя работни места. Това е работа. 16 години бях общински съветник. 16 години живях с проблемите на Мездра и  участвах във вземането на решения за нейното развитие. Това е работа. С построяването на Хотелски комплекс Ариел и с изграждането на винарската изба, ще открием  още  55 постоянни работни места. Това е работа.

И затова не ми е безразлично кой ще  управлява  общината през следващите четири години, как ще се развива и какво ще се случва в нея. Затова и се кандидатирам. Защото не мога да бъда безучастна пред проблемите на общината ни. Защото искам Мездра да се превърне в един приветлив  европейски град, с добра инфраструктура, с работещи предприятия, даващи на своите работници достойни заплати. Училищата да предлагат добро образование. Да имаме  отлично здравеопазване.

Затова искам да участвам във вземането на решения за развитието на нашата община. И защото смятам, че любимият град има нужда от нови лица  в управлението.”

НОМЕР 69 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
2019-10-22 10:44:28