Мирослав Захариев: Ще работим общината да бъде място, където да отглеждате децата си спокойно

Мирослав Захариев: Ще работим общината да бъде място, където да отглеждате децата си спокойно

Проведе се среща между кандидата за кмет на община Мездра от ПП ГЕРБ, подкрепен от ВМРО-БНД, Мирослав Захариев и родители, които отглеждат децата си в общината.

„Ние сме отговорни за това Мездра да бъде място, където да отглеждате децата си спокойно. Това, което се прави към момента е крайно недостатъчно. Условията за отглеждане на деца в Мездра в момента са неприемливи. Благодаря ви, че въпреки това, сте останали тук. Аз искам децата ни да имат места за игри. Искам да имат добри училища, в които да получават качествено образование. Искам да им създадем необходимите условия да растат щастливи и да се развиват тук”, с тези думи Мирослав Захариев посрещна младите родители от Мездра.

Докато малчуганите се забавляваха, родителите успяха да споделят своите притеснения и очаквания към бъдещия кмет на Мездра. Ангажиментите, които Мирослав Захариев пое пред присъстващите родители и които ще реализира през следващите 4 години са:

✓ Изграждане на детски площадки по Европейски стандарт;

✓ Осигуряване на по-добри условия за образование в общината;

✓ Справяне с проблемите,  свързани с бездомните животни.

“Винаги съм се стремил с делата си да помагам на другите, да създам неща в обществена полза. Още преди години исках да изградя детска площадка в Мездра. Имам проект, всички необходими документи, дори разполагам със средствата за изграждането й. Общината обаче не само, че не ми подаде ръка, за да реализирам проекта, но ме възпрепятства. Това е само един пример за порочните управленски практики тук. Разчитам на вашата подкрепа, за да събудим Мездра! Време е да направим промяната възможна с номер 43 на 27 октомври”, призова Захариев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.


1


2019-10-22 09:32:37