Мирослав Захариев: Предприемчивите мездренчани са в основата на развитието на общината

Мирослав Захариев: Предприемчивите мездренчани са в основата на развитието на общината

Над 70 представители на бизнеса, лекари и адвокати от Мездра се включиха в срещата, организирана от кандидата за кмет на ГЕРБ, подкрепен от ВМРО, Мирослав Захариев и кандидатите за общински съветници на партията. Специално за събитието в Мездра дойдоха министър Петя Аврамова, народният представител Красен Кръстев и областния управител Малина Николова.

„Представителите на бизнеса, лекарите и адвокатите сте в основата на развитието на община Мездра. За да привлечем младите, за да остават да живеят и работят тук, трябва да им създадем добри условия за това. За целта е нужно да изградим още по-тясна и пълноценна връзка между образованието и бизнеса. Ще работя за това”, заяви Мирослав Захариев. 

Стимулиране на инвестиционните проекти, създаване на условия за запазването на съществуващия малък и среден бизнес, разработване на инвестиционни проекти за развитието на нов бизнес – това бяха част от ангажиментите, които поеха кандидатите за общински съветници за Мездра на ПП ГЕРБ.

 „Хората от бизнеса, лекарите и адвокатите са най-активните хора, вие сте двигателят на обществото. Вие трябва да поискате промяната, за да тръгне община Мездра напред. Аз вярвам, че Мирослав Захариев с дългогодишния си бизнес опит, с предприемаческия си дух, с умението да създава и управлява екипи, е точният човек за Мездра. С негова помощ в Мездра ще постигнем това, което успяхме да направим във Враца заедно с Калин Каменов”, обърна се към присъстващите министър Петя Аврамова.  

Специален гост на събитието беше и актьорът Георги Низамов, който се погрижи за доброто настроение на всички присъстващи с уникално стенд ъп комеди шоу и няколко музикални изпълнения.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


сн.1
сн.2
сн.4


2019-10-13 11:10:37