Надежда Йорданова: Ние сме надеждата за промяна на Мездра

Надежда Йорданова: Ние сме надеждата за промяна на Мездра

Официалният старт на предизборната кампания на коалиция СДС, НФСБ и БДС Радикали в Мездра бе даден в Дома на железничаря. Началото бе поставено с химна на България, а водеща бе обичаната певица Цветелина. На нея се падна честта да представи кандидатът за кмет Надежда Йорданова и листата за общински съветници. Професионалисти, всеки със свой успешен път в живота, събрани от желанието за промяна и развитие на Мездра, жени, притежаващи сила и чар едновременно.

„Мездра е моят роден град. Тук е моето семейство , деца и внуче, моите приятели, колеги, партньори и близки. Повече от 25 години развиваме успешен бизнес, в който до момента работят 170 човека, а с хотела и винарската изба ще назначим още 56. Била съм 16 години общински съветник и познавам отлично проблемите на общината. Омръзнаха ни старите лица, които са били в управлението вече 24 години. Мислите ли, че ще ви предложат нещо ново- не, разбира се. Необходима е промяна на Мездра и ние сме тази надежда. Искаме уютен и красив град, отворен за инвестиции, с отлична инфраструктура, а не с разбити пътища и села без вода,  привлекателна туристическа дестинация с посещавани фестивали и забележителности, с модерно образование и добро здравеопазване, с развитие на масовия спорт за младите и подкрепа на читалищата и културните институции. Искаме властта не за нас, а за вас, за младите, за да има просперитет в общината и да ни живеят тук децата”, заяви в словото си Надежда Йорданова.

С „Шуми Марица” и бурни аплодисменти бе посрещнат на сцената народният представител Валери Симеонов: „Не съм тук като политик, а като човек, който познава Надежда и Тони Йорданови покрай построяването на монумента на загиналите герои в Добричката епопея. Моите корени са от Бутан и моят дядо ми е разказвал за героизма на врачанци. Техният подвиг щеше да бъде забравен без голямото сърце на Надя и Тони, които направиха със собствени средства паметник. Единици са такива хора. Те са истински патриоти, хора които милеят за България и правят много за другите със собствените си средства. Затова съм убеден, че Надежда Йорданова и прекрасният женски отбор с номер 69 може да превърне Мездра в истинския европейски град”, заяви той. Преди началото на тържеството той положи цветя пред барелефа на Николай Хайтов, който се намира на сградата на читалище "Просвета" и на който е спомоществавател.

Доброто настроение на многобройните поддръжници на Надежда Йорданова и коалицията СДС създадоха с изпълненията си обичаните певци Цветелина и Катя и Здравко от дует "Ритон". Мнозина се хванаха на хорото, а аплодисментите бяха напълно заслужени.

За Надежда Йорданова и коалиция СДС /НФСБ, СДС, БДС „Радикали”/ в Мездра можете да гласувате с номер 69 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


сн.1
сн.3
сн.4


2019-10-06 10:56:28