Депутати и митрополит на водосвет и първа копка на изба

Депутати и митрополит на водосвет и първа копка на изба

С водосвет, първа копка на изба и концерт откри кампанията си Надежда Йорданова

 

С водосвет, отслужен от Врачанския митрополит Григорий, в храма „Св. Софроний Врачански” в с. Дърманци започна предизборната кампания на местната коалиция, включваща СДС, НФСБ и БДС „Радикали”. Кандидатът за кмет Надежда Йорданова и нейното семейство са сред основните дарители, за построяването на красивия храм в мездренското село, който бе открит на 11 март 2013 г.

След това над селото бе направена първа копка на нова винарска изба. Инвеститор в модерния винарски комплекс, който ще включва и хотелска част, е „Ариел ТН” ЕООД. Водосвет за успех на начинанието отслужи митрополит Григорий, а символичната първа копка бе направена от народния представител Валери Симеонов , Надежда и Тони Йорданови.

„Преди една година в Мездра започнахме строителството на четиризвездния хотел „Ариел”, което сега е пред завършване. Днешното начинание е една наша отдавнашна мечта. Разгледахме много от съвременните изби, харесахме много места във винарски райони, но въпреки всичко решихме да направим избата тук, където сме родени и живеем, заедно с всички вас. Това е един уникален проект като архитектура и функционалност. Избата ще бъде средна по размери, за преработка на 500 тона и ще произвеждаме качествени вина, с които да се гордеем. Нека с Бога напред поставим начало на новото начинание, което смятаме да завършим преди следващата гроздоберна кампания”, заяви Тони Йорданов. Събитието завърши със стилен коктейл на открито за всички присъстващи, сред които бяха народните представители Валери Симеонов, Росен Живков и Красимир Богданов, кандидатите за общински съветници, много приятели и служители, както и жители на Дърманци.

За Надежда Йорданова и коалиция СДС /НФСБ, СДС, БДС „Радикали”/ в Мездра можете да гласувате с номер 69 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


сн.1
сн.2
сн.3
сн.5


2019-10-04 08:07:40