Подариха нова площадка на децата в Бяла Слатина

Подариха нова площадка на децата в Бяла Слатина

Нова площадка за игра откриха в двора на детска ясла „Здравец“ в Бяла Слатина. Теренът е съобразен с възрастта на малчуганите и е оборудван с игрови съоръжения, подходящи за тях.

Гости на откриването бяха досегашният председател на общинския съвет Веселка Борисова, инж. Иво Цветков – кметът, в чийто мандат се реализира обектът, временно изп. длъжността кмет инж. Тихомир Трифонов и председателят на читалището в града Светлина Берова.

“Най-голямото задължение на нас, възрастните, е да гарантираме на най-малките щастливо детство. Да им гарантираме това, което им се полага. Затова и основната цел на този обект е създаване на един атрактивен и безопасен детски кът, съчетаващ възможности за почивка, отдих и забавление на малчуганите“. Това каза в приветствието си инж. Цветков и пожела на малчуганите безгрижно  детство, пълно с весели игри и много забавления. Маргарита Младенова -  директор на детската ясла, благодари на общинското ръководство за готовността му винаги да подкрепя ръководство и екип в отговорната им работа  и обеща да продължат да полагат всички сили, за да бъдат децата угрижвани с много обич и внимание.
2019-10-02 14:03:05