ГЕРБ Мездра откри предизборната си кампания в АК "Калето"

ГЕРБ Мездра откри предизборната си кампания в АШ€К

Да направят промяната на Мездра възможна. С този ангажимент кандидатите на ГЕРБ за кмет на община Мездра, за общински съветници и за кметове на кметства положиха началото на предизборната кампания. Те бяха подкрепени и от областния координатор на ГЕРБ за Враца и министър на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, от народния представител от ГЕРБ Красен Кръстев, от кмета на Враца Калин Каменов и от регионалния координатор на ВМРО за Северозападна България Марин Цветков.

„В България има градове и общини, в които има инвестиции, има млади хора и деца, има културен живот и дух. Аз искам Мездра да бъде една от тези общини. За да стане това реалност, трябва здраво да работим за Мездра и за промяната“, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Мездра Мирослав Захариев.

Захариев очерта и приоритетите си за мандат 2019-2023 – намаляване на безработицата и обезлюдяването, както и решаване на инфраструктурните проблеми на общината.

„През последните 25 години Мездра се управлява от едни и същи хора. Общината не се промени и не тръгна по пътя на развитие като Бяла Слатина, Козлодуй и Враца. Аз искам Мездра да има можещ и успял кмет. Затова на тези избори заложихме на прагматизма, на човек, който е изградил успешен бизнес и е дал работа на десетки хора. Аз вярвам, че този път на 27 октомври Мездра ще избере промяната и ще подкрепи Мирослав Захариев, ГЕРБ и ВМРО“, заяви Петя Аврамова.

Кметът на община Враца Калин Каменов също призова мездрeнчани да вземат решение за промяна, за да вървят Мездра и Враца зедно напред. „Тук е отборът, който иска Мездра да се развива. Аз им вярвам. Искам и вие да им повярвате“, призова Калин Каменов.

В листата си с кандидати за общински съветници ГЕРБ залага както на вече утвърдени имена в Общинския съвет, така и на нови лица, доказали се в сферата на здравеопазването, образованието и икономиката.

 По-рано днес в присъствието на кандидатите на ГЕРБ за кмет на община Мездра, за общински съветници и за кметове на кметства, Негово Високопреосвещенство Врачанският Митрополит Григорий отслужи водосвет за здраве и просперитет на община Мездра в храм „Св. вмчк Георги Победоносец“.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


сн.1
сн.3
сн.4


2019-09-29 17:08:46