Промяна и развитие за Мездра поиска ГЕРБ и регистрира листата си

Промяна и развитие за Мездра поиска ГЕРБ и регистрира листата си

ГЕРБ Мездра регистрира в Общинската избирателна комисия кандидата си за кмет на града, кандидати за кметове на кметства в общината и кандидатите за общински съветници за местните избори на 27 октомври 2019 г. Бизнесменът Мирослав Захариев е кандидатът за кмeт на Мездра, а водачът на листата е председседателят на Общински съвет Мездра (2015-2019 г.) и общински ръководител на местната организация Яна Нинова.

За местните избори в общината ГЕРБ получи подкрепа и от коалиционния партньор ВМРО, който също застава зад силните предложения в листата. 

Документите за участие в изборите на 27 октомври бяха подадени от областния координатор на ГЕРБ за Враца и министър на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, от кандидата за кмет Мирослав Захариев, от водача на листа Яна Нинова и от всички кандидати за общински съветници и кметове на кметства.

"Кандидатът ни за кмет Мирослав Захариев е активен човек с успешен бизнес в общината, той знае как Мездра може да стане по-добър град за живеене. Влизаме в предизборната битка с екип от доказани в областта си професионалисти от различни сектори. Зад каузата ни за промяна на Мездра в листата ни застават юристи, педагози, лекари и предприемачи“, каза областният координатор на ГЕРБ за Враца и министър на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова.

“Мездра може да се промени. Ще работя, за да изведа общината от дългогодишния застой”, заяви кандидатът за кмет на Мездра Мирослав Захариев.
2019-09-23 18:05:51