Мирослав Захариев е кандидатът за кмет на ГЕРБ в Мездра

Мирослав Захариев е кандидатът за кмет на ГЕРБ в Мездра

Бизнесменът Мирослав Захариев е кандидатът за кмет на ГЕРБ в Мездра. Кандидатурата на управляващата партия за кмет на общината е подкрепена и от коалиционния партньор ВМРО.

“Не искам в моя град да виждам дупки по улицата, нарастваща безработица и отиващи си млади хора. Аз съм човек от бизнеса и знам как да реша проблемите тук. Работа, работа и пак работа за Мездра – това е формулата на успеха за нашия град”, категоричен е Захариев.

“Мирослав Захариев е активен човек с успешен бизнес в общината, той знае как Мездра може да стане по-добър град за живеене. ГЕРБ има успешни кметове в цялата страна – София, Бургас, Стара Загора, Враца, които променят облика на населените си места. Време е и Мездра да има успешен кмет”, мотивира кандидатурата му областният координатор на ГЕРБ за Враца и министър на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова. „В област Враца градовете, които са гласували доверие на ГЕРБ се развиват динамично и успешно.  Време е Мездра да направи тази промяна“, допълни тя.

Мирослав Захариев е роден в Мездра. Той е успешен строителен предприемач с множество реализирани инфраструктурни проекти в цялата страна. През 2014 г. получава престижната награда на Министерството на регионалното развитие и благоустройството – „Сграда на годината”, за реставрацията и съхраняването на историческия паметник „Калето”. Захариев е семеен, баща на две деца.

 

 

 
2019-09-22 17:24:29