Състезания и безплатен памук за старта на панаирните дни

Състезания и безплатен памук за старта на панаирните дни

Четири начални училища от общината взеха участие в състезанието „Бързи, Смели, Сръчни“, което даде старт на четирите панаирни дни в Бяла Слатина.  След оспорвана надпревара по време на игрите, включени в състезанието, на първо място се нареди отборът на НУ „Цани Гинчев“ Бяла Слатина. Второто място заеха състезателите от НУ „Христо Ботев“ Бяла Слатина. Трети се класираха децата от СУ „Христо Ботев“с. Габаре, а четвъртото място бе отредено за ОУ „Христо Ботев“ с. Търнава.

Освен предвидените награди за победителите, за всички деца, участници и гости, беше осигурена специална изненада- захарен памук- подарък  от кмета на общината- инж. Иво Цветков.

Тази година, по време на панаирните дни, Бяла Слатина ще предложи на своите жители и гостите на града една богата програма, с включени в нея 28 различни събития и изяви, като разбира се акцентът, както винаги от осем години насам, ще падне върху тържествената вечер по повод празника на града- Кръстовден, която ще бъде на 14.09. /събота/от 20.00 ч. 

 

 
2019-09-12 14:45:52