Фенове пътуват безплатно до концерта на Драгана и Деси Слава

 Фенове пътуват безплатно до концерта на Драгана и Деси Слава

За третото издание на Фестивала на занаятите и изкуствата Община Козлодуй е организирала безплатен транспорт както за района на града, така и за всички населени места, информираха днес от местната администрация и призоваха гражданите да ползват обществения превоз, за да се избегне струпване на хора и автомобили и с цел максимална безопасност и спокойствие на всички присъстващи.
В трите фестивални дни от временно КПП при автосервиз „Елто” няма да се допускат автомобили до Ботев парк. Превозни средства ще бъдат пропускани само за участници в програмата и логистичния екип.Таксиметровите компании ще могат да извозват клиенти единствено до обръщалото.
"На 14 септември, когато се очакват организирани групи от съседни населени места, молим да се спазват указанията на полицията и да се съблюдава редът, който е създаден. За максимално удобство за съботния ден са предвидени повече автобуси, които след приключване на концерта, ще изчакат публиката и ще извозват гражданите към Козлодуй и населените места. Градския транспорт ще се движи по ул. „Христо Ботев”, която ще бъде отворена по време на трите фестивални дни, но в условия на ремонтни дейности", подчертаха от екипа на кмета Маринела Николова.    

Очаква се кулминацията на посещаемостта да е именно  в събота, защото тогава глас на форума ще извисят в съвместен концерт сръбската турбо звеьда Драгана Миркович и легендата на бг фолка Деси Слава. Атрактивни концерти ще има също на 13 септември (петък), когато букет народни песни ще поднесе звездата от "Фермата" Лилия Семкова, следвана от красивата Райна и виртуопзния ансамбъл "Филип Кутев". В неделя на сцената ще се качат Ивелина Колева, трио "Булгарина" и ансамбъл "Тракия". 

Отделните спирки на безплатните транспортните средства и графика за движението им могат да се видят на официалната страница на Общината в социалните мрежи, както и на сайта й.    
2019-09-11 11:06:38