Деца от Криводол мериха сили по риболов

Деца от Криводол мериха сили по риболов

Състезание събра млади риболовци от Криводол на язовира край село Лесура. Организатор на вълнуващото събитие бе местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. След предварително изтеглен жребий, деца на възраст от 10 до 18 години заеха своите места и премериха сили.

Надпреварата бе оспорвана. Победител в турнира стана Искрен Радославов Борисов, на второ място се класира Ивомир Светлинов Цветанов, а трети се нареди Владислав Момчилов Митов.

Първенците и всички участници в състезанието получиха грамоти, шапки и риболовни принадлежности. Наградите връчи секретарят на МКБППМН-Криводол –Маргарита Петрова.

Наградният фонд бе осигурен от спонсорите –Надя Комитска – ЕТ Мишан П. Комитски“- Криводол и инж. Васко Спасов - „Строител-Криводол“ ЕООД, а за логистиката се погрижиха Георги Хаджийски -  „Хаджийски и фамилия“ ЕООД и Малин Тончев – кмет на с. Ракево.

МКБППМН-Криводол благодари на всички дарители и съобщи, че последното мероприятие от „Забавно лято – 2019“ - турнир по шахмат, ще се проведе на 12 септември. Всички желаещи да участват в него, могат да се запишат в стая №11 в сградата на Община Криводол.
2019-09-09 11:01:05