Горни Вадин празнува събор днес

Горни Вадин празнува събор днес

„Селото ни е малко. Въпреки това правим всичко по силите си хората да живеят добре. Съвместно с Долни Вадин облагородихме кът за отдих в местността „Валяка“. Стартирахме ремонт на канала за дъждовна вода в селото. Поддържаме редовното косене на гробищния парк. Насипахме голяма част от улица „Витоша“ с фрезован асфалт“, уточни кметът на Горни Вадин Красимир Кръстев. Нещо, което не успял да свърши е направата на фитнес на открито. Проектно предложение било внесено, но отхвърлено поради малкия брой жители на селото, съобщи кметът Красимир Кръстев.

На 6 септември местните ще честват събора на селото. В празника ще се включат от пенсионерския клуб „Ехото на Леденика“ и танцов състав от Оряхово. Във вечерните часове за настроението ще се погрижи диджей.

„Нека всички да са живи и здрави, да празнуват и посрещат своите близки за празника“, пожела кметът на Горни Вадин Красимир Кръстев.

 В края на октомври няма да кметски избори в Горни Вадин, поради малкия брой жители на селото. По списък те са близо 220, но реално живеещите са около 180. По тази причина от есента управлението на населеното място ще поеме кметски наместник. Информацията съобщи сегашният кмет Красимир Кръстев.
2019-09-06 08:58:47