Приключва част от ремонта на главната улица в Козлодуй

Приключва част от ремонта на главната улица в Козлодуй

От 30 август (петък) до 3 септември (вторник) включително, се преустановява преминаването на автомобили по улица „Христо Ботев” в участъка от Медицинския център „Дарис” до кръстовището с улица „Стефан Караджа”.

Полагането на асфалтова настилка е важно да бъде непрекъснат процес, без компрометиране от преминаващи автомобили. Настилката е прясно положена, неизстинала, като всяко преминаване уврежда качеството и равността й. Затова, моля гражданите да проявят още малко търпение, като спазват ограниченията за движение в участъка, за да постигнем прецизно изпълнение”, каза инж. Весела Вълкова – зам.-кмет на община Козлодуй.
„Почти се вижда краят на ремонта в централна градска част. До края на септември при добро време ще отворим и отсечката до Бриза. Всички проявиха разбиране и изтърпяха шум, прах и неудобства. Ще разчитам и сега на гражданската съвест и недопускане преминаването на автомобили. Когато видите нарушител, моля сигнализирайте в полицията. Помогнете ни да спазим условията за качествено полагане на асфалт, за да можем следващите години да се радваме на нов главен път”, подчерта кметът Маринела Николова.
Паралелно групи на фирмата-изпълнител работят и в Ботев парк, където до 12 септември ще бъдат изпълнявани монтажни работи по пешеходните настилки.
2019-08-30 07:29:49