Приз за бивш кмет на празника на Козлодуй

Приз за бивш кмет на празника на Козлодуй

Плакет за най-дългогодишно управление на община Козлодуй връчи настоящият кмет Маринела Николова на своя предшественик Милко Торбов. Жестът стана факт по време на церемонията за отбелязване на 50-годишнината на Козлодуй като град. Торбов благодари за оказаната чест и отбеляза, че се гордее, че е гражданин на Козлодуй. Според него сегашното ръководство и екипът на общинска администрация работят професионално и всеотдайно.

„Нека и занапред работим всички заедно, от душа и сърце, за доброто на Козлодуй!”, пожела на свой ред в приветственото си слово Маринела Николова.  Звезден концерт зарадва жители и гости на града. Най-ярките имена в бг естрадата -  Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Мими Иванова, Христо Кидиков, Росица Кирилова, Владислав Славов, Кристина Димитрова и „Трамвай № 5”, пяха от сърце за многобройната козлодуйска публика. Всеки от тях се обърна лично с пожелания към жителите на Козлодуй. 

„Всеки път, когато гостувам във вашия град, виждам нещо ново и хубаво. Козлодуй става все по-красив.”, каза Орлин Горанов.  Прозвучаха любими на редица поколения песни, като кулминацията бе изпълнената от всички артисти „Моя страна, моя България”.
2019-08-29 15:36:56