Наградиха достойни личности за 50-годишнината на Криводол

Наградиха достойни личности за 50-годишнината на Криводол

Най-високите обществени отличия бяха връчени днес по време на тържествена сесия в Криводол. Призът „Почетен гражданин на Криводол” бе даден на дългогодишния секретар на криводолското читалище Боян Илиев за принос в развитието на културния и обществен живот в Криводол и общината и висок професионализъм в областта на читалищното дело.

Наградата на Криводол бе връчена на местното НЧ „Н. Й. Вапцаров – 1924” по-случай 95-годишния му юбилей, за принос в библиотечното и културно-просветно дело, както и на д-р Цветан Максимов Иванов – посмъртно за принос в здравеопазването, като лекар доказал се в професията с хуманното си отношение.

 С почетни грамоти бяха наградени „Симекс” ЕООД с управител Симеон Ангелов. Призът е за принос в развитието на ефективна бизнес-политика в областта на общото машиностроене и подкрепа на дейности със социална значимост за община Криводол. Втората грамота бе дадена на Павлин Никифоров за принос и висок професионализъм в развитието на началното и основното образование и управлението на ОУ „Васил Левски” в с. Ракево като директор. Останалите три почетни грамоти бяха дадени на Лилия Петрова, Десислава Йорданова и Цветан Филипов.

 

 


1
2
сн.3
сн.4


2019-08-29 16:53:31