Четири Ротари клуба с обща ротация в Мездра

Четири Ротари клуба  с обща ротация в Мездра

Със стилна церемония четири Ротари клуба направиха своята годишна ротация. Събитието се състоя в ресторанта на хотел „Родина“ в Мездра. Церемонията бе водена от Красимир Тодоров, а досегашния президент на Ротари клуб-Мездра Грациела Борисова предаде „властта“ чрез красивата огърлица на Петя Петкова-един от най-младите и дейни членове на Ротари. „Ще продължа достойно 10-годишната традиция на нашия клуб, да проправяме път и оставяме следа, да подкрепяме талантливите деца и да превърнем новата ротарианска година в година на доброто“, заяви Петя Петкова.

Своя мандат като президенти на Ротари клубовете в Ботевград, Дамски клуб-Ботевград и Берковица започнаха Павел Билев, Ванина Каменова и Георги Коларов. Те получиха като подарък плакети от домакините от Ротари клуб- Мездра.

Част от събитието бе благотворителен търг с детски рисунки. В културната програма на събитието се включиха талантливата млада певица Елена Митова /шестокласничка в ОУ „Хр.Ботев“-Мездра/, детски танцов състав „Мездренче“ и групата за стари градски песни „Мездрея“ със солист Валентин Вълчев.    


Петя Петкова е новият президент на Ротари клуб- Мездра
Павел Билев поема президентството от Дарина Георгиева
Ванина Каменова е новия президент на Дамски ротари клуб Ботевград
Георги Коларов ще води Ротари клуб-Берковица
сн.5
сн.6


2019-06-24 10:03:23