Рев на мотори огласи Козлодуй

Рев на мотори огласи Козлодуй

В Козлодуй се проведе 12-ият мотосъбор, който събра стотици почитатели на екстремния спорт в Ботев парк.

Два дни козлодуйските мотористи и гражданите на атомния град посрещаха любители на високите скорости от Враца, Кнежа, Шумен, Велико Търново, Пловдив, София, Лом, Стара Загора, Търговище,  Ловеч и други градове от страната.
Рокерите в Козлодуй с шествие до Ботев парк оформиха близо няколко километрова колона, която направи обиколка от църквата до пристанището. Над сто души се събраха край храм „Света Троица”, където беше сборният пункт на мотористите. Отец Пламен отслужи молитва за здраве и късмет, за да бъдат предпазени рокерите на пътя. Той благослови старта на мото събора и пожела безаварийно каране на всички.
Кметът на община Козлодуй Маринела Николова, се обърна към рокерите с думите: „Благодаря на момчетата от мото клуб „Ядрените”, че са организирали така перфектно празника. Пожелавам Ви безаварийно шофиране, хубаво време и приятни часове на козлодуйския бряг”.
Ръководител на мотосъбора бе Пламен Петров, който изрази задоволството си от предоставените им удобства в Ботев парк. Събитието бе огласено от рок музика.

 
2019-06-11 10:52:21