Патронния си празник чества училището в Габаре

Патронния си празник чества училището в Габаре

Патронен празник отбеляза по тържествен начин СУ“ Христо Ботев“ в с. Габаре. Началото бе поставено с поетичен рецитал, посветен на Войводата.

Приветствие към учениците, учителския колектив и гостите отправи зам.-директорът Павлина Маринова. Тя връчи и грамоти на всички отличници и участниците в различни конкурси. Особено вълнуващо бе връчването на свидетелствата на четвъртокласниците от училището. Освен тях, те получиха свитъци с пожелания и „парчета“ торта за спомен и връчиха на класната си Тони Банкова грамота за най-добър учител и много букети.

Поздравителният концерт продължи с изпълнения на мажоретния състав, песни, стихове и народни танци в изпълнение на талантливите ученици от гимназията.  

Празникът уважиха кметът на Габаре Елена Николаева, директорът на ДГ „Червена шапчица“ Будинка Тодорова, секретаря на читалището Дора Цветкова, бившия директор Зоя Воденичарова, учители и много родители.

Гостите разгледаха модерната база за обучение по кетъринг, изградена със средства на училището и от дарения и уважиха стилния коктейл, който учениците бяха приготвили специално за патронния празник.


сн.1
сн.2
сн.4
сн.4
сн.5
сн.6
сн.8
сн.9
сн.10


2019-05-31 16:23:57