Шествие за 24 май по обновената главна улица на Бяла Слатина

Шествие  за 24 май по обновената главна улица на Бяла Слатина

Под звуците на химна „Върви народе възродени“, в празнично шествие по случай  деня на българската просвета и култура и славянската писменост, се включиха всички  учебни заведения и детски градини на община Бяла Слатина.

Празникът съвпадна с приключването на още един значим за града проект- „Реконструкция и рехабилитация на съществуващи улици и тротоари, съоръжения и принадлежностите към тях на територията на гр. Бяла Слатина“. По този проект беше променена изцяло визията на входните артерии на града- улиците „Николай Хрелков“ и „Климент Охридски“. Така,  благодарение на неуморния труд на екипа на кмета на общината, благодарение и на  средствата предоставени на община Бяла Слатина от държавата и Европа, Бяла Слатина  все повече придобива модерен европейски облик и става приветливо място за живеене.

Двойния празник за белослатинци уважиха Красен Кръстев и Слави Нецов - народни представители от 44-тото Народно събрание, Веселка Борисова- председател на ОбС Бяла Слатина, общински съветници, зам. кметове и кметове на населените места от общината, много граждани и гости на града.


сн.1
сн.2


2019-05-24 15:10:23