Асамблея събра стотици деца в Бяла Слатина

Асамблея събра стотици деца в Бяла Слатина

В пъстър празник се превърнаха 13 и 14 май, когато се проведе традиционната, осма поред Общинска асамблея на детското и ученическо творчество в Бяла Слатина. С много енергия и талант децата представиха своите изпълнения в Театралния салон на читалище "Развитие – 1892“. В началото на празника те бяха поздравени от кмета инж. Иво Цветков, който им пожела да продължават да мечтаят, да творят и да достигат нови върхове.

През първия ден се изявиха каките и батковците от основните и средните училища, а през втория – най-малките герои от детските заведения и началните училища в Общината. На сцената имаше много танци, музика, актьорски  и вокални изпълнения и най-вече настроение. За пореден път жители и гости на общината се убедиха, че децата на Бяла Слатина имат ярки и разнообразни таланти. Техният труд и този на ръководителите им през цялото време бе възнаграждаван с аплодисменти.

Накрая всички участници получиха плакети от община Бяла Слатина и се разделиха с пожелания за много усмивки и нови срещи.


сн.1
сн.2
сн.3


2019-05-15 17:44:19