85 зрелостници изпрати Езиковата гимназия

85 зрелостници изпрати Езиковата гимназия

Своите 85 зрелостници изпратиха с тържествен концерт от Езиковата гимназия във Враца. Празникът  започна с шествие по централната пешеходна улица и продължи в градската концертна зала.

„Това е празничен, но и малко тъжен ден за мен, защото се разделям с вас скъпи дванайсетокласници. Сигурно още помните деня, в който прекрачихте прага на нашето училище. Сега всички вие пораснахте, помъдряхте, обичахте и изживяхте пълноценно детството си. Пожелавам ви да бъдете здрави и да покорявате вашите висоти. Успехът не е ключът към щастието, а щастието е ключът към успеха. Правете всичко от сърце и бъдете достойни наследници на ЕГ. Успешен полет и дано се върнете и реализирате в нашия град“, отправи поздрава си към завършващите директорът Валентина Михайлова.

Специален гост на събитието бе зам.-кметът Петя Долапчиева, която е и бивш възпитаник на училището. Тя пожела успех на зрелостниците и също ги призова да останат верни на Враца, избирайки да се реализират тук.

Специални грамоти връчи директорът Валентина Михайлова на дванайсетокласниците издигали авторитета на учебното заведение през годината с изявите и отличията си на различни състезания.

Празникът продължи с тържествен концерт.
2019-05-15 13:37:38