Турнир разпали футболните страсти в СУ „Никола Войводов“

Турнир разпали футболните страсти в СУ „Никола Войводов“

Ученически турнир по футбол се проведе в СУ „Никола Войводов”-Враца. Футболните страсти бяха завладели и малки, и големи в средното училище. В надпреварата се включиха отбори от пети до дванадесети клас, които бяха подкрепяни от своите съученици и преподаватели.

Училищният турнир беше част от многобройните инициативи по повод патронния празник на училището, който ще бъде тържествено отбелязан следващата седмица.

Отборите бяха разпределени в три групи, които играха в срещи всеки срещу всеки. Съдия на мачовете беше учителят по физическо възпитание и спорт Симеон Къчовски. В деня на финалите един срещу друг се изправиха победителите от всяка група.

След оспорвани и бурно аплодирани от феновете футболни мачове бяха излъчени и шампионите на СУ „Никола Войводов”.

Отборът на 12 клас грабна шампионската купа при големите, а в групите пети-осми клас победители станаха шестокласниците от отбор „Хулиганите”.

Купите бяха връчени на победителите от директора на училището Снежанка Каменова, която поздрави всички участници в турнира и им пожела много нови успехи в областта на спорта и образованието. А всички почитатели на спорта в училището заявяват, че вече чакат с нетърпение следващата пролет, за да участват в турнира.

 

 
2019-04-19 09:31:38