Открива се Панорама на образованието в Козлодуй

Открива се Панорама на образованието в Козлодуй

За трета поредна година Община Козлодуй организира образователен форум, който събира на едно място ученици, родители, учебни средни и висши заведения и работодатели. На 17 и 18 април Козлодуй ще бъде домакин на единадесет университета, шест средни училища и представители на частни фирми и компании. В рамките на Панорамата се провежда безплатно кариерно консултиране от кариерен център, Враца. В библиотеката на читалището всеки ученик може да си направи тест за професионална ориентация.
Форум на грамотността е другото съпътстващо събитие, което ще се проведе утре от 15.00 часа на централния площад в Козлодуй.
Интеграл – образователни програми също са гости в атомната столица, за да представят пред учениците възможностите за обучение в чужбина.
На 17 април събитието е отворено за посещения от 14.00 часа, а от 17.00 часа е официалното откриване, което ще направи г-жа Мая Занева, председател на ОбС.
На 18 април шатрите на средните училища могат да се посещават от 14.00 часа, в 16.00 часа се провежда кръгла маса „Заедно можем” в читалището, от 17.00 часа ще се състои родителска среща с деца, завършващи 7 клас и представители на Регионално управление на образованието, в 18.00 часа кметът на общината официално ще закрие третото издание на Панорамата на образованието.
2019-04-17 14:07:11