Организация на ремонтните дейности в Козлодуй

Организация на ремонтните дейности в Козлодуй

 

Уважаеми съграждани,

Информираме Ви, че от началото на седмицата стартираха редица ремонтни дейности на пътни участъци в Козлодуй:

– Ремонт в района на кулинария „Зорница”:

На 10 април започнаха подготвителните дейности по текущ ремонт на участъка около Зеления капан и "Черно и бяло", при кулинария „Зорница” и улицата пред ДГ „Мир”.

Общинско предприятие „Комунална дейност” осъществява паралелно санитарна резитба на клони на висока растителност в района.

Изпълнителят на строително-ремонтните дейности ще ограничава движението временно на отсечки, като Община Козлодуй предварително ще информира гражданите за етапите от изпълнението на предстоящите ремонти.

Утре, 11 април, ще бъде временно ограничено движението, спирането и паркирането на предблоковото пространство при бл.9, а на 12 и 13 април –пред бл.24, бл.25, бл.26 и бл. 27.

Молбата ни е на посочените дати, в часовия интервал от 8:00 до 17:00 часа, всички паркирани автомобили пред гореспоменатите райони и околоблокови пространства да бъдат преместени.

Умоляваме гражданите да спазват временната организация на движение.

 

– Ремонт по улица „Хаджи Димитър”:

От 11 април (четвъртък) временно ще бъде ограничено движението в участъка от околовръстно шосе до пресечката с ул. „Хан Аспарух”.

Ограничението ще бъде въведено в часовия интервал от 8:00 до 18:00 часа.

Умоляваме гражданите да спазват временната организация на движение.

 

Напомняме, че за неспазване на временните ограничения и нарушаване правилника за движение водачите носят административна отговорност.

 
2019-04-11 11:06:56